در رسانه| بیش از ۲۷ هزار معلول در چهارمحال و بختیاری وجود دارد

مدیرکل سازمان بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۷ هزار و ۳۸۴ معلول در استان وجود دارد که تحت حمایت سازمان بهزیستی است و سعی شده که خدمات در حد توان به آنها داده شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، معصومه محمدی صبح امروز در نشست با خبرنگاران چهارمحال و بختیاری در سالن شهید سلیمانی این شهر، گفت: ۲۷ هزار و ۳۸۴ معلول در استان وجود دارد که تحت حمایت سازمان بهزیستی است و سعی شده که خدمات در حد توان به آنها داده شود.

مدیرکل سازمان بهزیستی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در استان ۴ هزار و ۵۶۹ زن سرپرست خانواده وجود دارد همچنین ۱۴ هزار و ۸۶۸ سالمند از خدمات بهزیستی استفاده می‌کنند. وی افزود: ۲ هزار و ۳۲۰ تماس با خط ۱۴۸۰ در سال گذشته برقرار شده است و با توجه به شرایط جنگی افزایش داشته است و در دوران جنگ بیشتر سوالاتی که در مورد اضطراب زنان و کودکان در جنگ بود.

محمدی اظهار داشت: طرح سلام محله با هدف هروج فعالیت اجتماعی از ادارات و وارد شدن به محلات انجام شد که مشابه این طرح در وزارت کشور هم در حال اجرا است. مدیرکل سازمان بهزیستی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: ۵۴ مرکز روزانه توانبخشی در استان وجود دارد که مددجو علاوه بر حضور در توان‌بخشی کنار خانواده است و صبح تا ظهر از خدمات بهزیستی استفاده می‌کند و مابقی روز در کنار خانواده است. وی افزود: ۲۷ مرکز شبانه‌روزی در استان برای سالمندان، بیماران اعصاب و روان و معلولین جسمی حرکتی وجود دارد که ۹۰۰ نفر در این مراکز اقامت داده شده است. محمدی یادآور شد: سازمان بهزیستی اعتبار یا تجهیزاتی مانند سمعک، تشک را برای مددجو تأمین می‌کند.

مدیرکل سازمان بهزیستی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: غربالگری بینایی و شنوایی کودکان یک دغدغه کشوری است که باید بالای ۹۰ درصد کودکان غربالگری شوند و قبل از رفتن به مدرسه باید این اقدامات برای کودکان انجام شود تا تنبلی چشم آنها چکاب شود.

وی افزود: ۴۶ مرکز مشاوره تخصصی در سازمان بهزیستی چهارمحال و بختیاری فعال است که در هفته بهزیستی یک مورد هم افتتاح می‌شود.

محمدی عنوان کرد: ۳۵۸ کودک امداد بگیر از خدمات بهزیستی استان استفاده می‌کنند که توانمندسازی، اشتغال، مسکن در اولویت سازمان است.

مدیرکل سازمان بهزیستی چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: سازمان بهزیستی سال قبل ۹۵۰ تعهد اشتغال داشته است که یک هزار و ۱۲۳ مورد اشتغال برای مددجویان ایجاد شده و رشد ۱۱۸ درصدی داشته است.

وی افزود: ۴ هزار و ۵۲۵ دانش‌آموز و ۵۰۳ دانشجو از خدمات بهزیستی استان استفاده می‌کنند. محمدی یادآور شد: ۱۷ مرکز کمپ ترک اعتیاد در استان فعال است که سال گذشته ۳ هزار و ۲۰۰ نفر در این کمپ‌ها پذیرش شده است.

https://farsnews.ir/Samaneh461/1784014724768628239

کد خبر 192651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد